Ons team van specialisten staat voor je klaar! Benieuwd wie wij zijn en onze specialisaties? We stellen ons graag aan je voor!

Ons team

ons team

lees verder

Weet je niet welk specialisme het beste aansluit bij jouw klacht(en)? Neem contact met ons op en dan helpen wij jou aan de beste zorg.

Nina Bellis

Bertine Meurs

Bertine Meurs

praktijkeigenaar | Fysiotherapeut | manueel therapeut | epte crafta therapeut | dry needling 

volgende

Ondertussen werk ik al vele jaren met plezier als fysiotherapeut hier in Enkhuizen. Door mij te specialiseren en te ontwikkelen in manuele therapie, crafta, dry needling en epte, verdiep ik mijn kennis en behandelmogelijkheden. Het werken met mensen, en hier de tijd voor nemen en hebben, vind ik het allerleukste aan mijn beroep. Gezamenlijk zorgen dat je iemand verder kunt helpen in het leven, hetzij klachtenvrij of op een goede manier met de klachten leren leven en omgaan. 

Bertine Meurs

Sebastiaan Sprengers

praktijkeigenaar | Fysiotherapeut | manueel therapeut | echo | epte | Parkinson net | Ms netwerk | longfysio | dry needling

volgende

Mijn diploma fysiotherapie heb ik 2003 behaald. Hiervoor heb ik de opleiding CIOS afgerond. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Fysiocentrum Enkhuizen en heb in 2012 de opleiding manuele therapie afgerond. Naast wervelkolom gerelateerde klachten, gaat mijn interesse uit naar long-/ en neurologische aandoeningen (Parkinson, MS, CVA) en zit ik ook al jarenlang in het ParkinsonNet en MS netwerk. 

Frank de Graaff

Fysiotherapeut | tapen 

volgende

In 2022 behaalde ik mijn diploma fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Ik ben daarna meteen aan de slag gegaan bij Fysiocentrum Enkhuizen. Naast alle werkzaamheden in Enkhuizen ben ik ook nog actief als fysiotherapeut in de topsport wereld, waarbij ik jonge voetballers behandeld en fit houdt om zo hun droom waar te maken tot profvoetballer.
Met een sterke drang om mezelf te blijven ontwikkelen wil ik in de toekomst ook een master gaan volgen. Op dit moment ben ik aan het uitzoeken welke master het beste bij mij aansluit. Mijn sterke punten op dit moment zijn met name de problematiek in de knie en schouder. Daarbij maak ik veel gebruik van oefentherapie om zo niet alleen het probleem op te lossen, maar ook het lichaam te versterken zodat de klachten niet meer terugkomen.
Buiten mijn professionele leven vind ik balans in mijn vrije tijd door zelf actief en fit te blijven. Dit doe ik door middel van fitnessen, voetballen en hardlopen. Ik probeer mijn gezonde levensstijl ook over te brengen naar mijn patiënten om hen te begeleiden naar een verantwoordelijke levensstijl om zo blessures en klachten te voorkomen.

Geert wagemaker

Geert Wagemaker

Fysiotherapeut | OSTeopaat i.o.

volgende

In 2019 behaalde ik mijn diploma fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA), waarmee ik een solide basis legde voor mijn carrière in de gezondheidszorg. Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan in Amsterdam & Breukelen, waar ik ook in eerstelijns praktijken heb gewerkt. 
In het begin van 2021 nam ik de gewaagde stap om naar Zwitserland te emigreren, waar ik mijn beroep voortzette als fysiotherapeut. De ervaringen die ik hier opdeed, zowel professioneel als persoonlijk, hebben mijn horizon verbreed en mijn begrip van diverse behandelingsbenaderingen verdiept. Het was ook het startpunt voor een nieuw hoofdstuk in mijn professionele carrière.  
In September 2021 ben ik begonnen aan mijn masteropleiding tot osteopaat. Deze opleiding zet ik inmiddels voort in Zeist, waar ik mijn kennis en vaardigheden aanscherp om een nog bredere en diepere impact te hebben op de gezondheid van mijn patiënten. 
Buiten mijn professionele leven vind ik balans in mijn vrije tijd door actief te blijven. Dit doe ik doormiddel van fitness, wandelen & boulderen.  
Al met al vormen mijn professionele groei, mijn liefde voor de natuur en mijn streven naar een gezonde levensstijl de drijvende krachten achter mijn dagelijkse inzet. Het is mijn doel om deze elementen te integreren in mijn benadering als gezondheidsprofessional en om mijn patiënten te begeleiden naar een gezonder en evenwichtiger leven.


Nina Bellis

Fysiotherapeut | sportfysiotherapeut | tapen | shockwave | chronisch zorgnet

volgende

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Fysiocentrum Enkhuizen, vanaf 2012 al werkzaam op de Wielewaal.
In 2012 heb ik een Master Sportfysiotherapeut afgerond en kan ik mensen helpen om hun doelen te bereiken in sport, waar mijn voorkeuren uitgaan naar balsporten: voetbal en werpsport, bijv basket/korf/handbal), verschillende danssoorten tennis en zwemmen. Voor sportgerelateerde klachten ben je bij mij aan het goede adres.
Veel werk ik met mensen met houdingsgerelateerde klachten en ketenproblematiek. Dat werkt van nek- schouder tot onderbeen/voet​​​​​​​.
Ook werk ik met mensen die langdurige klachten hebben: peesklachten kan ik helpen met shockwave: peesklachten, slijmbeurs of verkalking
Recent heb ik een cursus dansante fysiotherapie gedaan: Via deze opleiding help ik mensen sinds kort met chronische klachten middels bewegen op muziek (mn soepeler worden van het lichaam)

Thomas Vlaar

Fysiosport

binnenkort

volgende

Paragraph

Senja Ruiter

Fysiosport 

binnenkort

volgende

Paragraph

THOMAS VLAAR

Gerwin Struijs

medisch fitness instructeur

binnenkort

volgende

SENJA RUITER

THOMAS VLAAR

Lesley Keizer

volgende

MEDISCH FITNESS INSTRUCTEUR

THOMAS VLAAR

Gina Maas

receptioniste | administratief medewerkster

volgende

Corrina Smith-Postma

receptioniste

volgende

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Dit zijn wij!

plan een afspraak